-
Fórum
-
Fórum
-
Všeobecná diskuze
-
B R I G Á D A
B R I G Á D A
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
20. čvn 2012 15:55 - 20. čvn 2012 16:36 #3557
od Jirka
Zítra (ve čtvrtek 21.6.) se bude rovnat plocha hřiště v loděnici. Přijede na to mechanizace. Než se naveze antuka bude hřiště asi nepoužitelné. Antuku navezeme příští týden, po dokončení montáže plotu (do konce týdne by měly být hotové dlouhé sloupky). S demontáží starého plotu dám ještě vědět. Předtím se ještě budou opravovat všechna vrátka a vrata do loděnice.
Díky
P.S. Ještě drobnost-dnes jsem na vrata u loděnice osadil nový zámek. Klíč k němu máte všichni, kdo jste držiteli univerzálního klíče pro loděnici.
Poslední úprava: 20. čvn 2012 16:36 od
Jirka.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
27. čvn 2012 10:28 #3561
od Wally
Ahoj, ahoj, ahoj takže po informacích z dění v loděnici to vypadá asi takhle. Borci si starý plot demontují sami z důvodu poškození nově zabetonovaných sloupků. Ale je potřeba zítra srovnat a pořádně zválcovat hřiště, protože by tam měli v blízké době navést tu antuku. Já bohužel zítra nemůžu, páč du na večeři s hokejkama, ale jak sem slíbil Jiřinovi, tak to zajistim. Takže obvolam lidi, kteří mi řikali, když zavolam, že není problém aby přišli. Takže mě čekejte
Děkuju
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
27. čvn 2012 13:27 #3562
od Ludek
Zejtra (čtvrtek) můžu řekněme na 2 hodiny, asi tak od 3 do 5. OPRAVDU tomu mám rozumět tak, že se má povrch jenom srovnat, nebo se má provést ještě něco jiného? Opravdu se navezená antuka spojí se srovnaným povrchem hřiště? Myslel jsem, že se něco písku vyháže a pak se to tou antukou doplní. Ale budu dělat to, co se mi přikáže.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
27. čvn 2012 14:00 #3563
od Wally
Tak to už je hotový! Je to zvoraný, povrchový písek "vybagrován", ale víc by ti k tomu mohl říct Jirka.
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
29. čvn 2012 07:25 #3567
od Jirka
Trochu jsem podcenil mimořádně teplé a suché počasí...tímto se ještě jednou omlouvám včerejším brigádníkům, že jsme nemohli dokončit urovnání hřiště pro naprosto ztvrdlý povrch. Za vysbírání kamenů a velkých kusů škváry máte připsanou 1hod. brigády.Díky
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
31. čvc 2012 08:03 #3610
od Jirka
Toto sdělení berte jako nabídku, jak nezávisle odpracovat chybějící brigádnické hodiny nebo pro ty, kteří na nějakou hodinku brigády navíc nehledí...
1) Posekání trávy v areálu loděnice !
2) Odřezat větve zasahující (nebo jsou velmi
blízko a zasahují při větru)do nového plotu
podél řeky.
3) Přerovnat dřevo (suché) u malé loděnice ke
klubovně a na jeho místo dát dřevo naskládané
k opěrné zdi u vstupu do loděnice (stéká na
něj voda z pozemku nad ním).
4) Vyrovnat plochu hřiště (pro víc lidí a po
důkladném zvlhnutí).
Díky
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
31. čvc 2012 11:54 #3611
od moucha
Add větve:
Já měl za to, že nechceme aby nám okolo řeky chodily davy lidí. Tím že větve vyřežeme, tak akorát zvětšíme průchod a bude tam lézt každej
nebo o kterou část jde?
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
31. čvc 2012 20:22 - 31. čvc 2012 20:24 #3613
od TuLeňka
Ok, hlásím se k bodu č.3:Přerovnat dřevo (suché) u malé loděnice ke klubovně a na jeho místo dát dřevo naskládané k opěrné zdi u vstupu do loděnice (stéká na něj voda z pozemku nad ním)....a pokusím se na to vrhnout co nejdřív...........jo a k bodu č.4 se případně taky hlásím pokud se nějak domluvíme
Poslední úprava: 31. čvc 2012 20:24 od
TuLeňka.
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
01. srp 2012 06:40 #3615
od Jirka
Vidím, že to čtete
a to je prima!
Teď k reakci Mouchy-tvou připomínku ohledně průchodu plně respektuji, ale jde pouze o větve ve výšce vyšší části oplocení (přesahují a dotýkají se horního napínacího drátu). Teď je oplocení trochu vyšší a některé větve by jej ničily. Dole to zůstane bez zásahu. Včera odpoledne jsem se dohodl s Ríšou a Vikim, kteří to ve čtvrtek (2.8.) odpoledne odřežou.
K reakci TuLeňky-suché dřevo od malé loděnice je již přerovnané ke klubovně. Z menší části se započalo s přerovnáním mokrého dřeva od opěrné zdi u vstupu do loděnice k malé loděnici. Je třeba to dokončit (vem si na to kolečko z dílny).
Helča mi před 14 dny slíbila posekat trávu v loděnici, ale bohužel se tak dodnes nestalo. Vzhledem k tomu, že by se za tu dobu sekala 2x, podle toho to vypadá a pokud se najde dobrovolník, nebude to mít snadné
Díky
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
02. srp 2012 06:39 #3621
od Petan
Já to přes víkend posekám - máš u sebe klíč od sekačky ? Tráva se vozí stále na stejné místo ?
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
02. srp 2012 07:28 #3622
od moucha
Zdar,
prosím toho kdo inciativně otrhal chmel z hradby, aby tam nově zavedené výhonky nechal. Chmel na hradbě slouží k zakrytí prostoru a především zůží průchod okolo vody. Tím pádem tam nebudou lézt procesí.
Díky
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
02. srp 2012 09:12 #3623
od Jirka
Díky Petře, že to posekáš. Počítám s tím.
Trávu vozíme takřka na stejné místo, jen trochu níž po proudu, za vyvezený písek z hřiště. Klíč ti předám.
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
02. srp 2012 11:35 #3627
od Ii
S válcováním bych pomohla, tak kdy to uděláme
? Dneska bude asi lejt.. co třebas zítra odpoledne?
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
03. srp 2012 06:26 #3630
od Jirka
Tráva je posekaná, větve jsou odřezané a dřevo přerovnané za což všem brigádníkům ještě jednou děkuji.
Zbývá (prozatím) srovnat hřiště, což předpokládá, že bude dostatečně provlhlé, aby se to zvládlo. A to následně:
1) hráběmi na celé ploše lehce nakypřit povrch a větší kousky škváry vysbírat, začistit okraje hřiště od zbývajících drnů a trávy
2) latí stáhnout do roviny (je třeba to vzít všemi směry tj.opakovaně podélně i příčně)
3) uválcovat
4) navezeme písek a antuku, které znovu ztáhneme latí a uválcujeme
A zase bude na "pár" let hotovo
-
šuk
-
-
Návštěvník
-
03. srp 2012 09:05 #3631
od šuk
Hřiště si píšu do deníčku. Snad jen vědět předem, kdy se jde na věc a připojim se...
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
06. srp 2012 06:12 #3634
od Wally
Jo ty vole, pojďte to udělat, ať můžem kopat!
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
06. srp 2012 06:18 #3635
od Ii
Přesně, klidně na to budu hodinu lejt vodu z řeky
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
06. srp 2012 06:24 #3636
od Jirka
Potřebujeme to provlhlé! Dnes navečer by to podle předpovědi mohlo zmoknout a
zítra to můžeme ještě trochu
srovnat a hned řádně uválcovat. Pak navezeme písek a antuku...
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
06. srp 2012 07:29 #3637
od Wally
No tak zejtra teda, co? Jo nebo jo?
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
06. srp 2012 07:51 #3638
od Jirka
Musí to být dostatečně provlhlé a pokud to opravdu zmokne, pak JO, JO !
Nebo ještě jinak, když to pořádně nezmokne (neprovlhne)-nedá se s tím nic dělat. Už jsme jeden marný pokus udělali
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
06. srp 2012 20:43 #3639
od TuLeňka
Takže (zítra) úterý dopoledne?...to ale asi nikdo krom mě nemůže
?? Odpoledne už to bude asi zase suchý
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
07. srp 2012 07:03 #3642
od Jirka
Teď jsem tam byl a dneska by to šlo Máš pravdu Lenko, jak se do toho "zakousne" sluníčko, bude to za chvíli vyschlé a pak s tím nejde nic dělat (jen provlhlé "se to hýbe"). Chce to tam jít co nejdříve. Proměřil jsem hřiště s vodováhou a latí a můžu konstatovat, že se to "nahrubo" povedlo docela slušně srovnat. Další vyrovnávání v současné době jen povede k tomu, že se bude dostávat na povrch podkladová škvára (škvára není běžný podklad, ale to by byla úprava hřiště podstatně náročnější, pokud bychom ji nahrazovali jiným materiálem) a stejně to lépe nesrovnáme.
Proto bych to dnes (co nejdříve, než to vyschne) všemi směry opakovaně uválcoval. Zejména část hřiště blíže k ohništi je trochu horší (při hrubém srovnání už na ni nezbývalo sil).
Podle nepatrného sklonu by bylo nejvhodnější začít válcovat v podélném směru z rohu hřiště od klubovny. Po dokončení válcování podélně to vzít napříč a min.ještě jednou celé (podélně+napříč) opakovat.
Na práci stačí cca 4-5 lidí, aby se mohli vystřídat. Samozřejmě to jde i ve dvou, ale bude to vyžadovat větší fyzičku.
Před válcováním je třeba začistit okraje hřiště od zbytků drnů či trávy.
Kdo a kdy může dnes přijít?
Méně
Více
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
07. srp 2012 07:08 #3643
od Wally
Tyve já dneska tak šestá! Musim udělat uzávěrku a pak vyzvednout auto u Rady....
-
Jirka
-
-
Návštěvník
-
07. srp 2012 07:50 #3644
od Jirka
Díky.Pokud to nepůjde dříve, nemělo by to vadit, protože "norci" pro Plzeň předpovídají po poledni další srážky (1,7-5,7 mm). Hřiště pak do té doby vydrží provlhlé.
Přijdu také na šestou. Kdo další?!
-
Fórum
-
Fórum
-
Všeobecná diskuze
-
B R I G Á D A
Vygenerováno za 0.343 sekund