- Obdržená poděkování 0
Volejbal v hale-podzim 2013/jaro 2014
já se hlásím.....a asi by to chtělo "masivnější kampaň", aby se to vůbec někdo dozvěděl a mohl reagovat...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Jirka
- Návštěvník
Předpokládám, že bychom začali chodit od října. Upozornění bude na našich web.stránkách.
- lenkaČSM
- Návštěvník
- Jirka
- Návštěvník
Dala jsem info i na web čádíků, tak se snad sejdeme...
- máša
- Návštěvník
- Jirka
- Návštěvník
odhlásit jsem se nestihla, páč lhůta je jen do 14:00...
- Jirka
- Návštěvník
Dík
po přihlášení klik na akci-po otevření klik na zadání a editace akce a přihl.osob(vpravo nahoře)-po otevření u potřebné akce klik na počet osob(vpravo)-otevře se stránka rezervace(s křížky)-klik na křížek-zrušení rezervace.
Já to musím dělat přes moje rezervace,pak je stejnej postup jak to píšeš ty Jirko.
.....akorát že když se mi tam akce v rezervacích nezobrazí, což bylo včera, tak to jinak prostě neudělám.......jinde jsem čerevenej křížek nenašla.
Dneska se mě akce v kategorii "moje rezervace" zobrazují , takže jsem se zkusmo pokusila přihlásit tímto způsobem na tenhle i příští volejbal a šlo to jak přihlásit tak odhlásit.....tudíž to asi nebude žádnej problém kvůli lhůtě.....holt to nějakým způsobem asi vypadává.
Jo a sledované vlákno mi ode dneška už taky chodí na mail - tak nevím jestli zásah Králíka nebo zhůry
Omlouvam se, trochu jsem tu ted nebyl, dneska jsem si uzil krasny pracovni den v Budejovicich a taky si zrovna balim bagl na poslednich par dni lonske dovolene...
1) Informacni maily - bylo to "rozbity". Nefungovaly od te doby jsme meli napadene stranky od nejakeho hackera a moji blbosti, protoze jsem to zapomnel po odstraneni problemu znovu zapnout a spravne nastavit. Prvni se toho vsiml asi Pulec (cca po mesici), tak jsem to pak opravil a ted uz to zase par dnu jde.
2) Odhlasovani z akci - s tim jsem nic nedelal a nic zadna nastaveni jsem nemenil. Podle me to blbne v tu chvilku, kdyz uz je prekrocen cas pro prihlaseni na akci. Administrator akce muze odhlasit lidi z akce vzdy, sam ucastnik se mozna po lhute na prihlaseni neodhlasi. Ale nemam to vsechno otestovano, do ted to bylo kazdemu jednu, tak jsem se tohoto problemu sam nevsimnul, protoze ja sam mam admin prava a nikdo nikdy zadny problem nehlasil.... ted nemam moc casu to testovat a hledat chybu.
Mozna se v zime dostanu k tomu a zacnu hledat nejakou novou komponentu pro kalendar (a registraci na akce), protoze by bylo potreba upgradovat system, pod kterym bezi nase stranky na vyssi verzi. Bohuzel stavajici kalendarova komponenta se jiz nevyviji dal a nefunguje pod vyssi verzi redakcniho systemu a tak to nemuzu udelat jen tak. Takze to neni tak jednoduchy. Lepsi registracni kalendare jsou za penize, ty zdarma zase neumoznuji vsechno co chceme. Uvidime, snad se k tomu v budoucnu dostanu.
Jeste jednou se omlouvam vsem, ze to nebudu vsechno delat ted hned, mam sam dost fofr v praci, ceka me rekonstrukce bytu.... ale to mame asi vsichni, nejaky ty starosti, ze jo.
Uzivejte dne, koukejte jak je venku hezky....
a kolik bychom po nich za sezonu chtěli peněz...
dík
- Jirka
- Návštěvník
Osobně jsem obvolával některé naše členy, ale zatím bez výsledku. Ií slíbila vyzvat kluky
(cca 3), kteří s námi chodili v minulosti...
- CHIP
- Návštěvník
sice jsem slibil, ze se dneska prijdu podivat, ale dorazim az za 14 dni, ted tam mam bohuzel prehozeny z uterka zkousky se sborem...
Diky