ČPV Teplá

Více
12. zář 2016 09:41 - 12. zář 2016 09:52 #4704 od Jirka
Jirka vytvořil/a téma: ČPV Teplá
Ahoj vám všem,

příběhy vodáků na českých řekách začínají snad už někdy v šestnáctém století rytířem Zachařem z Pačiněvsi. Tento byl s mnichy ve Skandinávii a pronikl až do Laponska, kde se od místních učil rybolovu a lovu zvěře po jejich způsobu, a poznav tamní lovecký kajak, zhotovil si stejný po návratu do Čech, kde pěstoval vodní sport dále. Král český mu dal do znaku rytíře pádlujícího v kajaku...no nevím, snad byl Zachař z Pačíněvsi opravdu prvním, kdo u nás vyplul s pádlem na vodu, ale o tom, že by již tehdy s někým závodil nejsou žádné zprávy. Potom bylo na řece ticho dlouhé téměř tři sta let.....

A proto, neb u řady z vás si vrstva prachu na vašich lodích žádá opláchnout, dovoluji si vám touto cestou připomenout, že tuto sobotu tj.17.září poteče říčka Teplá. Její obtížnost, jak je vám jistě známo, nedosahuje na stupnici hodnocení vodácké obtížnosti vysokého čísla (WWI-II) a je to tudíž výborná příležitost, jak "oprášit" svou loďku i sebevědomí, zabojovat s leností, bolestmi zad a začít konečně s tím otužováním :)

SRAZ JE V SOBOTU 17. ZÁŘÍ V 8 HOD. V LODĚNICI NA JÍKALCE! DOPRAVU DOŘEŠÍME NA MÍSTĚ.
PŘEDPOKLÁDANÝ NÁVRAT JE V SOBOTU CCA V 16 HOD.

Pokud ještě váháte, vzpomeňte si na ten báječný pocit držet pádlo, sednout si do lodě, utkat se s peřejemi a válci a užít si tu krásu divoké řeky :)

V sobotu na vodě, ahoj.
Jirka

P.S. Uvítám potvrzení vaší účasti !
Vynechte prosím důvody (výmluvy) typu např.:
-Jsem nastydlý (á)
-Střevní potíže
-Bolí mě záda.
-Nejsem ve formě
-Jsem těhotná
-Mám puchýře na rukou
-Prodal jsem loď
-Mám rozbitou loď
-Zlomil jsem pádlo
-Nemám dopravu
-Teče mi bunda
-Když já už něco mám
-Musím do práce
-Manželka mě nepustí
-Musím doma uklízet
-Mám domácí vězení
-Jsem na mol
-Byl jsem vloni a bylo to děsný
-Nechce se mi
-Jsem líná (ý)
-Je to debilní akce
-Už jsem to jednou jel
-Bude hnusně
-Dostal jsem hydrosociofobii
-Jsme na dovolené
-Mám nový nehty
-Nejede Pepa, bez něj není sranda
-Jede Pepa, s ním to nevydržím
-Je tam vysoká koncentrace divnejch lidí
-To je houby akce, vždyť se tam ani pořádně neeskymuje
-Mám rozum
-Jezdí to všichni, je to trapný.....atd. :)
Poslední úprava: 12. zář 2016 09:52 od Jirka.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
05. zář 2019 11:52 #4951 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: ČPV Teplá
Ahoj,
zatím neoficiální informace, ale museli jsme zrušit Teplou i Střelu z důvodu nedostatku vody. Tedy u Střely je to oficiálně, u Teplé to bude večer či zítra ráno, až Míra Blahník sepíše nějaké vysvětlující povídání.
M.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: JirkaBobikaBařka
Vygenerováno za 0.280 sekund