Bařka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Copa florbal příští čtvrtek? Šli byste někdo? Je to sice svátek, ale když se nás domluví nějakej rozumnej počet, prej bysme mohli jít Zakládám novou akci, zájemci se zapište pls co nejdřív! Díkes
Šuk odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Přátelé jsem koukal, že kolegové ze Prahe vypsali sbírku na úpravy kanálu nezbytné pro vybudování řádného plejspotu - Tlamy.
cnawr.cz/1117-projekt-trojska-tlama-sbirka.html
Zkusíme jim mezi sebou něco poskládat, nebo si každej, pokud chce, pošle za sebe? Mam pocit, že by bylo fajn, jim něco přihodit, dost mimoplzeňskejch pomohlo zas nám. Tak což v pátek v loděnici ňáký to kilíčko....???
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Volal mi dnes Luboš Brabec (kytarista) a pozval nás na druhý svátek vánoční ke společnému splutí Otavy ze Sušice (cca 10 km). Snad se usadil kousek po proudu Otavy v Čepicích. Probereme to při akci ukončení sezóny. Bývá tam účast TV a pod., což by možná dalo příležitost upozornit na nový playspot v Troji.
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Komíny v loděnici jsou vyčištěné, plně funkční a bez závad.
Hledá se dobrovolník, který by vyčistil okapy na šatnách a klubovně. Já už neměl čas. Brigádu si může zapsat na nový přehled brigád r.2012, který visí v dílně.
Díky