- Obdržená poděkování 0
Loděnice
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Touto cestou děkuji všem, kteří alespoň trochu pomohli...
Těm, kteří by také rádi přiložili ruku k dílu nebo alespoň, protože jim chybí brigádnické hodiny mám prosbu. Ještě je potřeba zvenku natřít lazurou vstupní dřevěnou stěnu (to je ta s dveřmi) do malé loděnice.
Také jsme získali několik vyřazených silničních obrubníků, kterými bychom zpevnili břeh u loděnice v místě, kde je to nejvíce vymleté- to je práce pro dva-tři silnější hochy či muže.
Zavolejte a domluvíme podrobnosti. Díky za zájem a pomoc.
Jirka/tel.602948338
Předem díky.
Než dojde k výměně, prosím uživatele, ať si naplní před použitím vědro v předsíňce a vezmou jej sebou a pojistí tím řádné spláchnutí. Díky
Zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!! Děkuji
Protože zdaleka nejde jen o poslední oznámené případy, využiji příležitosti, a
prosím všechny členy, aby při odchodu z loděnice zkontrolovali uzamknutí všech vstupů a vypnutí všech spotřebičů (to vám ostatně ukládá řád loděnice).
Např. již 2.11. tj. den po brigádě a následné oslavě Pulcovo narozenin jsem v podvečer našel odemčená vrátka do loděnice, perfektně uklizenou klubovnu-leč odemknutou a s nezajištěnými okny. Od té doby jsem již 2x zamykal velkou loděnici, šatny a vrátka k vodě. Nemám problém to zkontrolovat, ale nejsem tam pořád a jednou bude zloděj nebo vandal rychlejší a protože mám příležitost některá individua sledovat pod okny, ujišťuji vás, že jich není málo a obava je na místě.
Díky
Díky Jirka.
Dnes v cca 18 hod. jsem se na vodě potkal s malou skupinkou, která odjížděla na playspot. Když jsem dorazil do loděnice, byla zde odemčená vrátka k příjezd.cestě a otevřené dveře do malé loděnice. Pro nenechavé pohodlná samoobsluha....
Z této skupiny šli jako poslední na vodu Michal a Pulec, krátce před nimi Nikola a Ondra.
Ještě jedna poznámka. Kdosi během odpoledne otevřel slunečník, ale zapomněl jej zavřít, což se nám může kdykoliv vymstít, že si jej v případě naší nepřítomnosti "podá" vítr a zničí to nejen jej, ale i okna klubovny za ním.....
Základ, ve kterém je ta kuna usazená je málo hluboký a vzhledem výšce kuny, je to velká páka a nedrží to, jak má. Jednoduše řečeno, ten kdo to dělal, tak to "vodfláknul"!
Tímto chci apelovat na Jirku resp. na firmu, která zhotovovala tuto zakázku. Bylo by dobré to dát do pořádku, protože postupem času se to zlepšovat nebude. nevidím důvod, proč bychom to měli opravovat my, když to za to vylepili tolik peněz.
Ber to prosím jako upozornění abychom předešli nějakému úrazu.