- Obdržená poděkování 0
Provoz playspotu Kalikovák
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Tak jestli to takhle jde udělat, tak bych to docela ocenil. Děkuju
Vytvořil jsem si špatnou šablonu pro zadávání pondělních akcí - nastavena na Luboška, ale informace k pouštění byly napsány na Wallyho. Nikdo jsme toho nevšimnul hezky dlouho, patrně celý loňský rok, kdy jsem si šablonu pro zadání akce na pondělky vytvořil. Takže díky bystrému Martinovi a Wallymu se tímto omlouvám.
Takže řešení hýr:
Zadané informace na pondělky jsou opraveny na Luboška. Šablonu jsem si také opravil, aby se to příště nestávalo.
Jinak rozpis klíčníků je stejný jako loni, nikdo nechtěl změnu. Pokud to někdo dělat nechce, musí si sehnat náhradníka a dejte mi vědět, já tam pak nastavím správného klíčníka:
PO - Lubošek od Čádíků
ÚT - Wally
ST - Jára (přednostně zadáno pro dětské oddíly)
ČT - Jirka
V jiné časy si může libovolný klíčník vypsat svojí akci, nejlépe za použití své šablony, kterou jsem mu vytvořil. Nevím jestli jsou nějací nový klíčníci a pokud nemají šablonu, tak mi dejte vědět, já jim jí vytvořím.
Playspot forewer
Jinak dovalim tak po půl pátý, až skončím v kolbence.
- Luděk
- Návštěvník
- od začátku provozu playspotu je domluveno, že budu v týdnu pravidelně vypisovat akce na playspotu min měsíc dopředu. Viz Základní pravidla, odstavec Doba provozu: goo.gl/SygwO
Nevím nic o tom, že bych to najednou měl dělat jinak. Zrušili jsme už pátky, ale to hlavně z důvodu, že většina lidí v pátek odjíždí na víkend pryč.
To, že najednou nechceš dělat úterního klíčníka víme pár dní. Já ti tu před pár dny napsal, že pokud si seženeš náhradníka, tak Tě tam vymažu a úterky přepíšu na někoho jiného. Zatím jsi mě žádné jiné jméno nesdělil, tak proto tam jsi pořád Ty. Já za Tebe úterní akce na playspotu mazat nebudu, to by si měl klíčník dělat sám s vypsáním důvodu, proč akci ruší. Jak se to dělá je popsáno zde: goo.gl/trEUU
Za to, že Tvůj telefon byl mojí chybou napsán i u pondělních pouštění, jsem se Ti také už omluvil. To je již opraveno a pondělky má na sebe správně napsán Lubošek. Toho se nikdo z nás více než rok nevšimnul.
Jo, Wally, a to že dělám s počítači každý den, to je pravda. Ale věř mi, že dost často se na naše stránky celý den nekouknu, protože musím v práci pracovat. O naše stránky se starám ve svém volném čase.
Užívej dne a hlavu vzhůru.
- Jirka
- Návštěvník
Čtu to až nyní a děkuji Ali za reakci a Králíkovi za klid, který zachoval. Na úterky zatím zapiš mne, než najdu náhradníka.Wally, klid, krátíš si život. Myslím, že Králík dělá co může
Tranquilo, hombre !
na sobotu ca od 9ti hodin vyhlašuji akci výměna dolních lan PlaySpotu, viz kalendář akcí. Chtělo by to alespoň 2 - 3 lidi. Bude to tak na 3hod.
Lanové svorky mám koupené, potřebuji zajistit (nehlašte se všichni):
- 2, lépe 4 špalky na podepření desek spotu dl. 1,2m
- flexu
- nářadí, zejm. klíče stranové a golové vel. 13,14
- pokud možno nějaký gumo-asfaltový lak na ochranu částí lan, co jsou trvale ve vodě.
Pokud zbude čas a uznáme to za vhodné, můžeme vyměnit i horní lana co jdou do navijáků. To ale není kritické, ta kdyby prdla, tak se spot nezničí, jen to klesne dolů.
Pokud bude čas a nálada, můžeme udělat nové a lepší boční křídla, by se mohlo trochu jezdit i za málo vody.
Kubánec
pokud nebudeš v SO, mohl bys pls. vyndat lana z kotelny a dát je třeba k navijákům nebo do boudy na zahrádku?
Díkes,K
- Jirka
- Návštěvník
S mou přítomností v sobotu si nejsem jistý, ale pro všechny případy dám lano z kotelny k navijákům.
Jako vzpěry by snad šlo použít trámky před loděnicí?!
Nátěr jsem konzultoval s Bohoušem a nabízí se zinková barva, která by to mohla trvaleji ochránit. Koupím ji a se štětcem ji dám také k navijákům.
2)Pro Mouchu:
Lepenka snad do zítra bude a dám ji do boudy, hřebíky máš! Ještě ověřím možnost přivaření!
Po odborné konzultaci musíme přistoupit k poražení značně vychýleného ořechu v loděnici vedle dílny, který se opírá o střechu. Co se dělo se střechou během úterní bouřky si nepřejte vidět. Uvažovaná úprava střechy to vyřeší velmi krátkou dobu(navíc se do ní nikdo nehrne!) a potřebujeme postavit nový plot a zhotovit nový povrch hřiště a tyto práce je lepší udělat poté, až ořech zmizí. Jinak to můžeme všechno znovu poškodit.
Strom holt zmizí ale je to velká škoda. Předpokládam že to porazí Smazi nebo jinej odborník.