- Obdržená poděkování 0
Provoz playspotu Kalikovák
- Jirka
- Návštěvník
Problém byl v tom, že kdo ten zámek na konstrukci zamykal jej zcela nezasunul do sebe!
Následným otočením klíče to uvnitř zámku trochu "zpřeházel".
Pro lepší kontrolu stavu uzavření zámku jej raději zamykejte na kovový prut vrátek (při otevření playspotu).
Dík
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Ano, ještě by se hodilo trochu víc vody...
- Kubí
- Návštěvník
- Kubí
- Návštěvník
K
- Kubí
- Návštěvník
dnes jsme s Puldou, Irčou a Milčou a Martinem pojezdili a bylo to gut. Teče asi na chvíli 4,3kubiku. Tak zítra / v neděli, budem tam ca 10-17hod.
Kubajs
Uz by melo fungovat zadavani akci pro kazdeho prihlaseneho, s tim, ze akce by se mela hned objevit v kalendari - toto dnes bylo opraveno - byla tam chybka v opravneni, akce cekali na schvaleni adminem. Takze zitrejsi akce zadana Jirkou je jiz v kalendari.
Moucha dale mel dalsi dotaz, ja ho sem taky davam i odpovedi:
Moucha se pta:
Zdar Králíku,
prosím tě, kde najdu na stránce ten kalendář k playspotu, vždy byl v levém sloupci, ale teď tam je prázdno.
Dík
M.
Kralik odpovida:
Cau Moucho,
web forum nesouvisi s kalendarem. Kalendarik se nyni zobrazuje na hlavni strance, u web fora ne, ale mohu to nastavit - aby se kalendarik akci zobrazoval i na dalsich strankach.
Pri zakladani akce v kalendari muzes urcit kategorii akce: Playspot, Akce, Telocvina. Vice kategorii jsem nedelal, nema to smysl. Tyto kategorie se odlisuji pak v kalendariku barvou, viz dnesni Jirkou zadana akce na playspot. Takze kalendarik je jen jeden, ale mohu udelat, ze budou kalendariky dva, s tim, ze jeden bude zobrazovat pouze akce playspotu a druhy vsechny ostatni. Ale ma to smysl? Vec k diskuzi. Proto tuto odpoved davam i nam na stranky....
Kralik
- Anonym
- Návštěvník
Ziza by chtel jezdit na playspotu nejspis ve stredu nebo ctvrtek. Nevim, jestli to bude od nekoho vypsany. Pokud ne, muzu zalozit jezdeni ja ten den rano. Jen nevim, jestli mam jeste spravny klice od spotu, 2 roky jsem je nepouzila.
- Anonym
- Návštěvník
Stejne netece, tak to nebude aktualni.
Koukněte prosím na to, víc hlav víc ví, potřeboval bych vědět co tam je důležité a co ne, co tam případně doplnit, přepsat nebo já nevím co.
Na tu stránku se dostanete kliknutím v horním menu přímo na položku Playspot Kalikovák. Ta teď je posunutá doprava, protože mi zlobí určité nastavení v menu, časem to snad opravím, aby to bylo na původním místě.
Jinak si to představuješ hezky, ale kalendář je pro všechny akce. Jen při zadání akce zvolením kategorie zvolíš barvu zobrazení akce a místo ve kterém kalendáři se zobrazí. Na hlavní stránce se v kalendáříku zobrazují logicky všechny akce a v odkazu playspot pouze akce playspot. Ale to neznamená, že to jsou kalendáře dva. Je to slále jedna aplikace s jedněmi daty. Ne bohužel to nejde, aby byla předvyplněná akce. Tato aplikace to neumí. Ale možná by šla použít nějaká aplikace třetí strany v počítači na vyplňování formulářů.... a tam by to šlo nastavit. Ale to je věc každého v jeho počítači. Já třeba používám LastPass ( lastpass.com/ ) , který je primárně na automatické vyplňování hesel na stránkách a tuto co si představuješ bude umět. Díky za inspirativní myšlenku.
M.
To jsi poslal 3x všem nebo jak se to ke mě dostalo?
Klasik
Moucho, asi jsem objevil problem, proc Ti blblo zadani akce akce do kalendare. Ve strucnosti, Tve jmeno je vice skupinach opravneni (z historickych duvodu) a jedna z tech skupin nebyla nastavena pro prime zadani akce - proto to hlasilo to schvaleni. Je mi ale divne, ze pak to proslo.... kazdopadne, ted jsem upravil nastaveni a propriste uz by to melo snad fungovat. Diky za zavolani.
Kralik napsal: Klasiku.... moc nerozumim, jake maily, jaky potvrzovaci odkaz? Potrebuji to vedet kvuli spravne funkcnosti stranek???
... poslal jsem ti je na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Případně sledujte novou aplikaci na domluvu termínů na www.pojezdeni.cz
měl by nějaký klíčník některý den o prodlouženém víkendu čas a chuť na puštění vlny na playspotu (nácvik přejezdů, surfingu... )?