- Obdržená poděkování 0
Novinky na našich stránkách.
- Jezdec
- Návštěvník
Můžeš prosím dát nějakou aktualizaci informací?
Možná by se mohly zrušit ty naplánované akce v kalendáři, kdyby se vědělo, kdy a jestli se to podaří spravit
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Zrovna jsem se vrátil z Indie, kde jsem na vlastní kůži zažil a přežil výškovou nemoc s následným pobytem v ladacké nemocnici, předtím popádloval po řekách Lingti a Tsarap. Samostatně přejel lokálními busy a taxíky přes hory do kašmírského města Sriganar, kde si pronajmul na několik dní sluhu na hausbotu a celou dovolenou zakončil večeří v golfovém klubu v Novém Díllí...... foto a vyprávění se pokusím dát dohromady co nejdříve.
Řeknu vám, už jsem se docela těšil domů a taky vím, že v hlavě jsem si pourovnal některé věci jinak než jsem dosud měl a asi některým věcem budu dávat větší (nebo naopak menší) prioritu než doposud. Alespoň po nějaký čas, než zase spadnu tady do toho "kolotoče".
Na nejasnosti tady na stránkách co vznikly během mé nepřítomnosti, jen co budu mít chvilku...
Užívejte života a smějte se!
- Jirka
- Návštěvník
Tady je přímej odkaz:
oddil.vodacitjunion.cz/index.php?option=...87:helenka&Itemid=84
oddil.vodacitjunion.cz/index.php?option=...eni-sezony&Itemid=84
Ve volnych chvilkach jsem se konecne dostal k priprave instalace nove a drobet vychytanejsi kompononenty na ankety.
Mate nejaky napad (navrh) na anketni otazku (a pripadne odpovedi, kterou by jste chteli zodpovedet hlasovanim tady na strankach?
1) Zrušeno levé menu - některé položky jsou v novém horním odkazu Nástěnka, některé jsem přesunul do oddílových informací
2) Na nástěnce se nyní nahoře zobrazuje odkaz na jednu nejbližší akci s popisem, který byl uveden při zakládání akce v položce Stručný popis. Uvidíme jak se to osvědčí.
Vše jsem udělal proto, aby se posunul levý kalendář playspotu a kalendář akcí výše nahoru a akce snad tímto budou trochu dostupnější bez nutného skrolování stránky.
Námitky, připomínky, nové návrhy, pochvaly pište sem.
A na nástěnku ti poradim,buď můžeš klikat přímo na text Nástěnka přímo nahoře. A nebo na nástěnku vede taky ten obrovskej nápis Vodácký oddíl TJ Union Plzeň
- Luděk
- Návštěvník
Ii, tu změnu s tím menu jsem možná dělal právě proto, že to menu asi moc lidí nepoužívalo, třeba jako Ty...
Moucho, to pravé menu "Aktuálně s diskuze" funguje správně už asi rok a půl a to díky Lukášovi, kterému tímto znovu děkuji za spolupráci.
ČPV Otava 2012
Z jiného soudku nemá už Joomla nějakou lepší galerii. Tohle je dost peklo kliknout na každou fotku a zavírat okno místo jednoduchého procházení.
- Jirka
- Návštěvník
to se mi na tobě líbí, jak jsi "rychlej"
Já bych na to už mezitím stačil zapomenout
Kuliku, na nastaveni galerie se podivam, ani jsem si nevsimnul, ze tam mam jine nastaveni nez drive. Diky za upozorneni.
Ostatnim: Vite co....?
- Jirka
- Návštěvník
Fotky pro sponzory jsme spolu vyřídili cca 10 dnů po akci. Děkuji
P.S. Nikdy se neděje vůbec nic! Nejsou vlastně žádné obyčejné chvíle.....