Ludek odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Prosimvás, nevostřihávejte ten stříbrnej smrk u vrátek do vody. Zasadil jsem ho tak, aby ty dvě prostory nějak oddělil a nepřekážel. Něco jinýho bude, až začne prorůstat plotem. Díky.
Jara ze sokola odpověděl/a na téma: Bordel v loděnici
Ahoj
Omlouvám se, ale musíme cca na týden uložit věci z tábora v loděnici. Jedná se o několik stanových podsad, několik tyčí a další vybavení pro které zatím nemáme prostor. Materiál se budeme snažit uložit tak, aby nepřekážel. Všechny věci bysme měli odvozit během příštího týdne. Situaci jsem chtěl projednat s Jirkou, ale nepodařilo se mi s ním spojit. Děkuji za pochopení. S pozdravem Jára Hlaváček
Ludek odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Včera mi nějakej .... (nevím, jak se slušně řekne zmrd) vytroubil z auta před loděnicí pár věcí. Neříkám to kvůli tomu, že bych chtěl po vás, abyste ho našli a rozšlápli mu hlavu, ale kvůli tomu, abyste vzali na vědomí, že tento prostor už zdaleka není tak nedotknutelný a bezpečný. Všímejte si pro jistotu loserů, kteří se kolem motají. Možná taky budeme muset přistoupit k tomu, že budeme vrata furt za sebou zavírat. Já jsem jenom dával pár krámů z vody do boxu a pak jsem šel zalejt svůj malej lesík k Vejprničáku. Ztratil se mi baťoh (bohužel ne úplně prázdnej) a PETka vína. Z toho jasně možno usoudit, že to byl někdo na pokraji existence, protože cizí PETku bych nesebral ani já. Prošel jsem všechny popelnice mezi Námořníkem a koncem Jíkalky a nikde nebylo nic vyhozenýho, což i svědčí o tom, že mu byly dobrý i ty mý dvě volezlý vojenský trika.
Martin odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Ahoj, nezapomněli jste, že již tento víkend proběhne na kanále v Českém Vrbném další (závěrečný) závod CNAWR rodeo tour 2013, který bude zároveň MČR?
Jak všichni víte, krom možnosti volného ježdění skýtá okolí kanálu i mnoho dalších možností (nejen) sportovního vyžití, tak se přijeďte pobavit, případně zazávodit (kromě rodea bude i závod v kajakcrossu) či zafandit svým kamarádům.
Ii odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Ta je naše, asi nám ve čt. v noci vypadla při balení, děkujem.. Kubí spal celý tři dny na podlážce z oktávky :-D... koukali jsme do boxů, do klubovny.. tak ještě jednou děkujeme
Kralik odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Zdarec, od pátku do soboty nemám kde bydlet, tak budu v pátek spát asi v boxu na loděnici. Šel by jste někdo večír třeba na Potr, rozebrat tréninkové plány na příští rok apod.?..... Dejte vědět...
14. pro 2013 09:35 - 14. pro 2013 09:37#4238od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Prosím o stažení branek z řeky u loděnice. Brány se každou chvíli courají ve vodě. Ty ale "vem čert", škoda by byla přijít o ráhna na kterých visí. Díky